Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

DORDRECHT

Atelier Groenmarkt

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Atelier, Winkel, Rolstoeltoegankelijk

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Dagbesteding bij Aan de Groene Markt

Aan de Groene Markt is een werk- en dagbestedingslocatie in Dordrecht. Bij Aan de Groene Markt werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB). We hebben een monumentaal pand. In het hart van het mooie Dordrecht. Bij Aan de Groene Markt vinden wij het belangrijk om duurzaam te werken. Daarom maken wij cadeau-artikelen met een boodschap. Al onze producten worden gemaakt van restmaterialen. Wij geven ze een nieuwe bestemming. Zo maken wij bijvoorbeeld tassen van oude borduurwerken en restleer kussens van oude/kapotte jeans (broeken of jassen). Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken van oude spullen weer leuke hippe producten.

Adres
Groenmarkt 19b
3311 BD DORDRECHT

Werkzaamheden

In onze projecten werken we samen met de gemeente. Een belangrijk kenmerk van onze arbeidsmatige dagbesteding is de leerzame invulling. Kennisdelen, inspireren en samenwerken staan centraal.Het gaat om:

  •  het opdoen van arbeidsritme;
  • het leren van sociale en andere werknemersvaardigheden;
  • het vergroten van de participatiemogelijkheden;
  • het leren van vakvaardigheden op het gebied van textiel en houtbewerking en/of facilitaire dienstverlening (winkelbediening).
"Bij Aan de Groene Markt kun je werken aan verschillende projecten"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons