Sfeertekst Ridderstede

 

De Ridderstede is een woonlocatie in Houten voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking (LVB/VB), verdeeld over twee groepen.

Zelfstandig begeleid wonen bij Ridderstede in Houten

Bij De Ridderstede zijn 15 appartementen verdeeld over twee etages. Op de benedenverdieping krijg je naast begeleiding ook ondersteuning bij de algemene dagelijkse levensbehoeften. Voor een aantal bewoners is er twee dagen per week interne dagbesteding. Deze is gericht op een prettige dag invulling zoals knutselen, bakken, schilderen en het onderhouden van de moestuin(bakken).

Ben je al wat zelfstandiger? Dan ga je doordeweeks naar je werk of dagbesteding. Iedereen worden ze individueel en in de groep begeleid. In de gemeenschappelijke ruimtes kun je als je wilt samen koffie drinken of eten.

Genieten op een bankje bij de vijver

We wonen in een rustige woonwijk van Houten. We kennen onze buren goed en hebben hier veel contact mee. Je huis heeft uitzicht op het park. Als het mooi weer is, eten we gezellig buiten.

Ridderstede

Woonlocatie, Werk & dagbesteding
Draagmuur 83
3991 EN Houten
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Werk & dagbesteding

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

gemeenschappelijke ruimte appartement

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

 

 

 

Componence Asset List