Lunchroom Den Witten Haen is een werk- en dagbestedingslocatie in Dordrecht. Het werk in Den Witten Haen is leren en werken tegelijk. Mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) volgen hier een opleiding, een leerwerktraject. Op het einde van je opleiding kun je een diploma krijgen. Met dat diploma maak je kans op een betaalde baan in de horeca.

Werk en dagbesteding bij Lunchroom Den Witten Haen

Een paar van onze specialiteiten. Een bonbon van gerookte zalm. De spies van vers fruit. De kakellunch. Het hazelnootgebakje. Jij maakt al deze lekkernijen. Het eten is hier goed bereid en de ruimte is mooi en schoon. Daar zorgen we met zijn allen voor. Natuurlijk houden we rekening met wat jij leuk vindt en goed kunt. De begeleiders ondersteunen je zo goed mogelijk in je werk en in de omgang met anderen.

Kom eens proeven

Wij maken de gasten blij met ons eten en onze bediening. Ja, we hebben te maken met echte gasten. Die komen overdag. Als er feesten of partijen zijn, moet je soms ook ’s avonds werken. Je doet hier van alles. Geen dag is hetzelfde. Soms werk je in de keuken aan lunches en diners. Je bedient de gasten of je werkt in de schoonmaakploeg. Kijk ook eens op: Link:www.denwittenhaen.nl. Of kom zelfs eens langs om te proeven hoe lekker het eten is. En hoe gezellig werken bij ons is.

Lunchroom Den Witten Haen

Werk en dagbesteding, Leerwerktraject
Groenmarkt 19b
3311 BD DORDRECHT
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Een leerwerktraject geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te wennen aan het werkende leven. Je doet werknemersvaardigheden op en leert tegelijkertijd een specifiek vak. Het traject wordt afgesloten met een branche-erkend certificaat.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

Woonvorm

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.