Lunchroom Den Witten Haen is een werk- en dagbestedingslocatie in Dordrecht. Het werk in Den Witten Haen is leren en werken tegelijk. Mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) volgen hier een opleiding, een leerwerktraject. Op het einde van je opleiding kun je een diploma krijgen. Met dat diploma maak je kans op een betaalde baan in de horeca.

Werk en dagbesteding bij Lunchroom Den Witten Haen

Een paar van onze specialiteiten. Een bonbon van gerookte zalm. De spies van vers fruit. De kakellunch. Het hazelnootgebakje. Jij maakt al deze lekkernijen. Het eten is hier goed bereid en de ruimte is mooi en schoon. Daar zorgen we met zijn allen voor. Natuurlijk houden we rekening met wat jij leuk vindt en goed kunt. De begeleiders ondersteunen je zo goed mogelijk in je werk en in de omgang met anderen.

Kom eens proeven

Wij maken de gasten blij met ons eten en onze bediening. Ja, we hebben te maken met echte gasten. Die komen overdag. Als er feesten of partijen zijn, moet je soms ook ’s avonds werken. Je doet hier van alles. Geen dag is hetzelfde. Soms werk je in de keuken aan lunches en diners. Je bedient de gasten of je werkt in de schoonmaakploeg. Kijk ook eens op www.denwittenhaen.nl. Of kom zelfs eens langs om te proeven hoe lekker het eten is. En hoe gezellig werken bij ons is.

Leerwerktraject

Je kunt bij ons op de locatie ook een leerwerktraject bediening, keuken, schoonmaak, baliemedewerker en facilitaire dienstverlening) volgen. Bij een leerwerktraject leer je het vak vooral in de praktijk. Je krijgt zowel theorie- als praktijklessen. Maar je leert het meeste door mee te werken in de praktijk. Daarbij krijg je de begeleiding die bij jou past. Het leerwerktraject sluit je af met een examen en je ontvangt een branche-erkend certificaat. Hiermee kan je doorstromen naar een vervolgopleiding of misschien wel naar een baan. Wil je geen examen doen dan kun je ook certificaten behalen voor sommige onderdelen.

Klik hier voor meer informatie over de leerwerktrajecten.

Lunchroom Den Witten Haen

Werk en dagbesteding, Leerwerktraject
Groenmarkt 19b
3311 BD DORDRECHT
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Leerwerktraject

Een leerwerktraject geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te wennen aan het werkende leven. Je doet werknemersvaardigheden op en leert tegelijkertijd een specifiek vak. Het traject wordt afgesloten met een branche-erkend certificaat.
Specialisme

autisme

psychische problematiek

psychiatrische problematiek

NAH

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

lunchroom

Woonvorm

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat