Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Nijkerk

Een dagbesteding waar je plezier maakt en jouw talenten leert kennen? Dat is dagbesteding Nijkerk. Lees hier meer over de locaties en vormen.

Neem contact op

Dagbesteding Nijkerk

Woon je in Nijkerk en wil je graag een fijne en leerzame dagbesteding? Philadelphia heeft verschillende dagbestedingslocaties in de buurt van Nijkerk die goed bij jou passen. Hier staat plezier maken voorop, want we vinden het belangrijk dat jij een fijne tijd hebt bij dagbesteding Nijkerk. Je kunt bij ons allerlei activiteiten doen, jouw talenten ontdekken en verschillende vaardigheden leren. Jouw ontwikkeling staat centraal en het sluit allemaal aan op jouw tempo en niveau.

Dagbesteding bij Philadelphia

Philadelphia heeft geen locaties voor dagbesteding in Nijkerk zelf, maar wel dichtbij de stad. Er zitten twee locaties in Putten, drie locaties in Amersfoort, een locatie in Zeewolde en twee locaties in Leusden. Er is dus veel keuze, waardoor er altijd een locatie is die bij jou past.

Bij deze verschillende dagbestedingslocaties kun je ook kiezen uit allerlei activiteiten. Denk aan houthakken en -bewerken, dieren verzorgen en de tuin onderhouden. Ben je creatief, dan kan je allerlei creatieve activiteiten doen, zoals kaarsen maken, textiel bewerken en werken in een expositieruimte. Bij dagbesteding Nijkerk kun je sporten en bewegen en werken in wasserij of de schoonmaak. Bij sommige locaties kun je ook snoezelen, muziek luisteren en naar een belevingstheater. Tot slot heeft Philadelphia Amersfoort een online platform voor digitale dagbesteding. Je kunt er cursussen volgen naast jouw fysieke werk en dagbesteding. Je leert bijvoorbeeld vlogs maken, interviews houden en apps maken. Alle activiteiten bij dagbesteding Nijkerk worden afgestemd op jouw interesses en mogelijkheden.

Dagbesteding van Philadelphia in Nijkerk

de activiteiten die je doet, worden allemaal op jouw ontwikkeling afgestemd. Daardoor kan je alles op jouw niveau en tempo doen. Om jou zo goed mogelijk te leren kennen, gaan we voor de start met jou en jouw familie hierover in gesprek.

Ben je benieuwd geworden naar de locaties van dagbesteding Nijkerk en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Zij kunnen jouw vragen beantwoorden en met je meedenken.