Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Limburg

Wil je een fijne dagbesteding in Limburg? Bij dagbesteding Limburg van Philadelphia sta jij centraal. Lees meer over de verschillende vormen.

Neem contact op

Dagbesteding Limburg

Woon in je in het zuiden van Limburg en ben je op zoek naar een fijne dagbesteding? Dan is de dagbesteding in Limburg van Philadelphia echt iets voor jou. Plezier maken staat bij ons namelijk voorop. We vinden het belangrijk dat je een fijne dag hebt en doet wat je leuk vindt. Je kunt doen waar je goed in bent of activiteiten uitproberen. Jouw talenten en ontwikkeling staan daarbij centraal. Onze activiteiten stellen je in staat om nieuwe talenten te ontdekken en vaardigheden te leren. Denk aan sociale vaardigheden of een bepaalde behendigheid.

We hebben in totaal drie locaties waar dagbesteding in Limburg wordt gegeven, allemaal in Zuid-Limburg. Er is een locatie in Maastricht, Heerlen en Hoensbroek. Stuk voor stuk zijn het unieke locaties. De locatie in Maastricht is daarnaast een woonlocatie. Mensen die er wonen, kunnen gemakkelijk naar deze locatie, maar je mag er ook heen als je ergens anders woont.

Dagbesteding bij Philadelphia

Jij kunt doen wat jij leuk vindt. We hebben namelijk een breed aanbod aan activiteiten bij dagbesteding Limburg. Allereerst kan je er veel creatieve activiteiten doen. We hebben een creatief atelier en een winkel waar we producten verkopen. Je kunt allerlei creatieve en unieke producten zelf maken en innovaties uitproberen, zoals 3D-printen. We maken producten die bij ons besteld worden en producten voor hét festival in Limburg: Pinkpop.

Ben je niet zo creatief? Dan kan je ook ondersteunen in de groenvoorziening of werken in de horeca. Regelmatig worden er cursussen gehouden, bijvoorbeeld over voor jezelf opkomen en social media. Daarnaast krijg je bij dagbesteding Limburg de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen en daarvoor allerlei certificaten te behalen.

Dagbesteding van Philadelphia in Limburg

Jij staat centraal bij dagbesteding Limburg van Philadelphia. Je doet de activiteiten die aansluiten op jouw talenten en ontwikkeling. Daarvoor willen we jou natuurlijk goed leren kennen. Wat doe je graag, kan je goed of wil graag leren? We overleggen hier nauw over met jou en jouw familie. Denk je dat dagbesteding in Limburg van Philadelphia goed bij jou past? Ons cliëntbureau geeft je graag nog meer informatie, zodat jij daar achter komt. Neem gerust contact met ze op!