Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Gelderland

Bij de dagbesteding in Gelderland van Philadelphia staan jouw talenten en ontwikkeling centraal. Lees meer over de verschillende dagbestedingsvormen.

Neem contact op

Dagbesteding Gelderland

Ben je op zoek naar een fijne dagbesteding in Gelderland? Bij dagbesteding Gelderland van Philadelphia staan jouw talenten en ontwikkeling centraal. Je doet namelijk de activiteiten helemaal aangepast op jouw tempo en niveau. Dat kunnen activiteiten zijn waar je al goed in bent, maar ook waar je nog beter in wil worden. Op die manier zet je jouw talenten in en kan je nieuwe talenten ontdekken. Je ontwikkelt en verbetert vaardigheden en maakt daarbij veel plezier. Dat vinden we bij dagbesteding Gelderland erg belangrijk. Samen hebben we een fijne dag.

Er zijn in Gelderland in alle windrichtingen verschillende dagbestedingslocaties van Philadelphia te vinden. In totaal zijn het er meer dan 20. Van locaties in Oldebroek tot Doorwerth en van Putten tot het Gelderse Hengelo. Waar je ook woont in Gelderland, je hebt altijd één of meerdere fijne dagbestedingslocaties van Philadelphia in de buurt.

Dagbesteding bij Philadelphia

Zoveel verschillende locaties als er zijn, zoveel activiteiten kun je doen bij dagbesteding Gelderland. Je kunt bijvoorbeeld jouw gastvrijheid tonen als gastheer of -vrouw en helpen in de horeca. Je ondersteunt dan in de keuken of bediening. Ben je liever in de tuin bezig? Dan kan je helpen in het groenonderhoud. Met jouw hulp blijft het gazon strak en de struiken netjes. Ook kan je bij verschillende dagbestedingslocaties helpen in de was- en strijkservice of op kantoor. Je helpt de post sorteren of print documenten. Daarmee neem je veel werk uit handen. Ben je liever creatief bezig? Dan kan je allerlei kunstwerken maken, die we soms ook verkopen in ons eigen atelier. Tot slot hebben sommige locaties waar dagbesteding in Gelderland wordt gegeven, een belevingstheater en snoezelruimte.

Dagbesteding van Philadelphia in Gelderland

Om de dagbesteding zo goed mogelijk op jou af te kunnen stemmen, moeten we jou goed leren kennen. Daarom overleggen we regelmatig met jou en jouw familie. Alleen op deze manier kunnen we jouw talenten en ontwikkeling centraal stellen.

Is dagbesteding in Gelderland van Philadelphia echt iets voor jou? Waarschijnlijk wil je er dan graag meer over weten. Ons cliëntbureau kan je er alles over vertellen. Neem voor vragen en/of meer informatie contact op met hen.