Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Flevoland

Bij dagbesteding Flevoland van Philadelphia sta jij centraal. De activiteiten en dagbestedingsvormen sluiten op jouw wensen en behoeften aan. Lees hier meer.

Neem contact op

Dagbesteding Flevoland

Woon je in Flevoland en ben je op zoek naar een fijne dagbesteding in de buurt? Dagbesteding van Philadelphia is dan echt iets voor jou. Bij dagbesteding Flevoland staan jouw talenten en ontwikkeling centraal. De activiteiten die je doet, zijn daarop aangesloten. Zo passen ze bij jouw tempo en niveau. Het kunnen activiteiten zijn die je al goed kan of waar je nog beter in wil worden. Daardoor blijf je jezelf ontwikkelen en leer je allerlei nieuwe vaardigheden. Plezier maken vinden we bij dagbesteding Flevoland erg belangrijk. Het is gezellig en we hebben met elkaar een fijne dag.

Er zijn meerdere locaties waar dagbesteding in Flevoland wordt gegeven. Zo zijn er drie locaties in Emmeloord en locaties in Urk, Almere en Zeewolde. Er is daardoor altijd een dagbestedingslocatie in Flevoland die bij jou past.

Dagbesteding bij Philadelphia

Bij dagbesteding Flevoland kan je allerlei leerzame en leuke activiteiten doen. Sommige zijn gericht op de beleving, zoals een belevingstheater of snoezelruimte, en andere vragen meer van jouw creativiteit. Denk aan schilderen, breien of het maken van allerlei andere kunstwerken. Heb je groene vingers en ben je graag in de tuin aan de slag? Je kunt dan meehelpen in de groenvoorziening van dagbesteding Flevoland. Ben je erg gastvrij? Dan kan je als gastvrouw of -heer aan de slag of ondersteunen in de horeca. Dit enkele van de vele activiteiten die je bij dagbesteding Flevoland kunt doen. Zo sluiten we aan op jouw individuele behoeften en wensen.

Dagbesteding van Philadelphia in Flevoland

Om volledig op jou aan te kunnen sluiten en jouw talenten centraal te kunnen stellen, moeten we jou natuurlijk wel goed kennen. We staan daarom nauw in contact met jouw familie en jou en gezamenlijk hebben we regelmatig overleg. Is dagbesteding Flevoland van Philadelphia echt iets voor jou? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Zij zullen jou bespreken wat de mogelijkheden zijn en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Neem gerust contact met hen op.