Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Buiksloterham

Dagbesteding, leren en werken: ontdek je talent in de Amsterdamse wijk Buiksloterham

Wil jij leren en werken in een hippe omgeving? Ontdekken wat je talenten zijn? En jezelf verder ontwikkeling in een veilige omgeving? Dan hebben we plek voor jou bij Buiksloterham in Amsterdam.

Je kunt bij ons dagbesteding krijgen, leren en werken. Wij vinden het belangrijk dat jij je talenten kan ontdekken. En verder kan ontwikkelen. Samen kijken we wat je leukt vindt om te doen en wat je nog graag wilt leren. Daarna zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen. Neem contact met ons op via 020 - 492 25 75 en kom eens een keertje kijken.

Wat kun je zoal doen op de dagbesteding?

  • We hebben drie toffe ruimtes waar je van alles kunt doen
  • Gastheer, gastvrouw zijn en bezoekers ontvangen
  • Meewerken in een was-, strijk-, reparatiedienst
  • Ontmoetingen en activiteiten organiseren
  • Kleding recyclen
  • Meewerken in de verschillende ontmoetingsruimtes
  • Zorgen dat de tuintjes netjes en verzorgd zijn

Misschien heb je zelf wel goede ideeën voor werkzaamheden die je wilt doen? Ook dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wanneer kun je bij Buiksloterham terecht?

Je kunt bij ons terecht als je een verstandelijke beperking en afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Je hebt dan een indicatie voor dagbesteding nodig. Of een beschikking van de gemeente. Ook als je een auditieve beperking hebt, hebben wij genoeg mogelijkheden voor je.Voor de werkzaamheden is het belangrijk dat je zo zelfstandig mogelijk kunt werken. Dat je graag wilt leren. En het leuk vindt om contact met mensen te hebben. Het is hier namelijk vaak druk en gezellig!

Een fijne en duurzame plek bij Buiksloterham

Bij Buiksloterham in Amsterdam-Noord staan duurzaamheid en ‘het samen doen’ centraal. Iedereen telt mee. Je bent onderdeel van de wijk. Samen houden de inwoners de omgeving groen, schoon en gezellig. Iedereen zet zijn eigen talenten in. Er wordt niet gekeken naar je beperking, maar naar wie je bent. Iedereen telt mee en kan en mag meedoen!

Is dit echt iets voor jou?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?Of een keertje komen kijken? Neem dan contact met ons op: 020 - 492 25 75. Je kan ook een terugbelverzoek invullen via dit contactformulier.Tot snel!