Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen stadspark IJmuiden

Zelfstandig begeleid wonen zonder wachtlijst

Woon jij nog thuis en wil je graag zelfstandig begeleid wonen? Of wil je liever niet in een groep wonen maar ook weer niet helemaal alleen? Dan is een appartement bij Stadspark IJmuiden echt iets voor jou!

Op deze locatie in IJmuiden zijn appartementen beschikbaar voor mensen met een licht verstandelijke beperking (lvb) of verstandelijke beperking (vb), die met een grote mate van zelfstandigheid begeleid willen en kunnen wonen. Ben jij op zoek naar een appartement waar jij je thuis zal voelen en begeleid zelfstandig kunt wonen met een Wlz-indicatie? Neem dan contact met ons op.

Begeleid wonen in één van de drie woonlagen

In de gezellige havenstad IJmuiden aan het einde van de bekende winkelstraat vind je het ruim opgezette nieuwbouwproject Stadspark. Deze Philadelphia locatie waar je zelfstandig begeleid kunt wonen, bevindt zich daadwerkelijk in een stadspark waar je naar hartelust kan fitnessen of met je vriend of vriendin kan gaan picknicken. De keuze is reuze met beachclubs om de hoek en het Kennemer duin gebied aan het eind van de straat. Dit appartement bevindt zich:

  • op 5 minuten fietsen van het strand
  • op 4 minuten wandelen van het bos
  • op 3 minuten lopen van de winkelstraat
  • op 2 stappen en 1 sprong van het busstation

Uiteraard is jouw splinternieuwe appartement uitgerust met alle moderne gemakken die je van een zorglocatie mag verwachten. Naast de nieuwste digitale snufjes heb je een eigen badkamer met toilet en douche, vloerverwarming, zonnepanelen, een lichte keuken, ramen van vloer tot plafond, bergruimte en een ruime slaapkamer. Er zijn ontmoetingsruimtes voor bewoners waar van alles te doen is. Je kunt andere mensen ontmoeten, Netflixen of je was doen, iets lekkers bakken, samen zingen of een voetbalwedstrijd kijken. Er is ook een ruimte voor reparaties en onderhoud, het verzorgen van groen en nog veel meer. Hier kan jij jouw talenten inzetten, ontdekken en verder ontwikkelen.

Meer over begeleid wonen bij Philadelphia

Kom jij begeleid wonen in IJmuiden? Philadelphia biedt binnen deze locatie de optimale manier van zorg aan voor mensen met een licht verstandelijke beperking (lvb) of verstandelijke beperking (vb) indicatie. Er staat zeven dagen per week dag en nacht voor jouw gemak en veiligheid een vast kernteam van professionele zorgmedewerkers klaar. Jouw coach komt op afspraak bij je langs. Of jullie spreken op een andere plek af.

Digitale zorg als jij dat even nodig hebt

24 uur per dag heb je met DigiContact ondersteuning wanneer nodig. Professionele begeleiders staan hier dag en nacht voor je klaar om jou te helpen. Je maakt met één druk op de knop verbinding met DigiContact met een iPad en de super simpele app op jouw mobiele telefoon. Vervolgens komt er een professionele begeleider in beeld die, dankzij Philadelphia’s digitale dossier, mee kan kijken en op afstand jou kan helpen.

We werken samen

We ondersteunen jouw haalbare doelen en streven ernaar dat jij zo zelfstandig mogelijk kan wonen waarbij familie echt familie kan zijn. Samen met verwanten en onze professionele Philadelphia zorgspecialisten gaan we zo informeel mogelijk met elkaar om en vormen we het zorgteam om jou heen. Ben je ouder dan 18 jaar en heb je een indicatie VG3, VG4 of een VG6? Aarzel dan niet en bel ons op het nummer 06 - 11 13 05 16.