Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

begeleid wonen Huizen

Zelfstandig begeleid wonen in Huizen

Woon jij nog thuis en wil je graag zelfstandig begeleid wonen? Of wil je liever niet in een groep wonen maar ook weer niet helemaal alleen? Dan is een studio op de Hermelijn in Huizen echt iets voor jou!

Momenteel hebben we een paar zelfstandige studio's vrij. Ben jij op zoek naar een zelfstandige studio waar jij je thuis zal voelen en per direct kleinschalig begeleid kunt wonen? Neem dan contact met ons op en bekijk de video van Koen op deze pagina om een eerste indruk op te doen

Meer over begeleid wonen bij Philadelphia

Kom jij begeleid wonen op een van onze woonlocaties in Nederland? Op de Hermelijn in Huizen krijg je een eigen kamer of appartement van 40 m2. Met daarbij je eigen keuken en voordeur. Ook is er altijd een gezamenlijke huiskamer waar je samen kunt komen met de andere bewoners. Bijvoorbeeld als je graag een kopje koffie of thee met elkaar wilt drinken. Of om samen te koken en gezellig met zijn allen te eten. Doe je dit liever alleen? Dan is dat ook helemaal geen probleem! Je mag zelf kiezen wat je voorkeur heeft.

Zelfstandig begeleid wonen betekent ook dat onze professionele begeleiders je helpen en ondersteunen waar dat nodig is. Zij helpen je ook om nieuwe dingen te proberen en te ontdekken wat jou talenten zijn!

Wil je graag aan je ouders, vrienden of familie laten zien hoe het begeleid wonen je afgaat? Dat kan! Je mag ze uitnodigen wanneer je dat wil.

De Hermelijn is jouw thuis

De Hermelijn is geïnspireerd op ‘Mooi Leven’ van Nabij Netwerk. Het is een huis waar bewoners, familie, begeleiders en vrijwilligers als een team zo informeel als mogelijk samenwerken om het beste uit jezelf te halen wanneer je hier begeleid komt wonen. Doen waar jij goed in bent en we leren van elkaar. Alle belangrijke beslissingen neem je hier samen.

Wil je komen kijken of meer informatie over begeleid wonen in Huizen?

Aarzel niet en bel ons op het nummer 0800-0830. Maak eens een afspraak om te komen kijken. Je kan ook een terugbelverzoek invullen via dit contactformulier. Tot snel in Huizen!