Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Webinar intimiteit en seksualiteit voor mensen met een beperking

Webinar intimiteit en seksualiteit voor mensen met een beperking

Op 28 juni organiseren de VGN en VWS van 10.00 tot 11.15 uur een webinar over intimiteit en seksualiteit voor mensen met een beperking. Het webinar is speciaal voor bestuurders, directieleden en managers. Veel organisaties hebben wel beleid over intimiteit en seksualiteit, maar beleid werkt pas en komt pas tot uiting als er draagvlak en bewustwording is binnen de hele organisatie. En dat begint met draagvlak op bestuurlijk niveau.

Ageeth Ouwehand, bestuurder bij ’s Heeren Loo, leidt de bijeenkomst. Zij en Esther Primowees, directeur expertise en onderzoek bij Philadelphia, vertellen beiden over de manier waarop het thema aandacht krijgt binnen hun organisatie. Daarnaast gaan de deelnemers onder leiding van Christel van der Horst en Jeroen Hindriks van Fabriek 69 in een interactieve setting in gesprek over het op de agenda krijgen en houden van dit thema binnen de organisatie en de belangrijke rol en verantwoordelijkheid van bestuur en directie daarbij. Tot slot lichten VWS en de VGN de beleidsvisie Intimiteit en seksualiteit voor mensen met een beperking en de acties die daaruit volgen toe.

Aanmelden

Het webinar is speciaal voor bestuurders, directieleden en managers. Aanmelden voor het webinar kan via het formulier op de VGN-website. Voor vragen kunt u contact opnemen met Jessica Hendriks.

Aanmelden

Deel deze pagina