Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Mo wint William Schrikker Initiatiefprijs

Blije gezichten in Harderwijk gisteren. De collega's van Mo mochten hier de William Schrikker Initiatiefprijs in ontvangst nemen. De jury was vooral enthousiast over het feit dat het platform voor cliënten ook echt door cliënten wordt gemaakt.

De William Schrikker Initiatiefprijs is een stimulans voor initiatieven die kinderen en jongeren met een beperking helpen bij het meedoen in de samenleving. Of die hun ouders ondersteunen bij de opvoeding.

Uitbouwen en breder beschikbaar maken

Tijdens de finale op 26 september presenteerden de drie genomineerden hun initiatief in het Stadsmuseum Harderwijk. Een onafhankelijke jury kende Mo de eerste prijs van €15.000 toe. Het geldbedrag is bedoeld om het initiatief verder uit te bouwen en nog breder beschikbaar te maken.

'Ik had echt niet verwacht dat we zouden winnen, maar ik ben supertrots!', zegt Gea, redacteur en presentator bij Mo.Ook haar collega Sebastiaan is blij met de prijs. 'Ik ben supertrots op deze waardevolle prijs. We hopen dat we nu nog meer mensen kunnen laten kennismaken met Mo.'

Over Mo

Mensen met een beperking zijn voor informatie vaak afhankelijk van hun begeleiding. Dat zien we bij Philadelphia graag anders. Daarom lanceerden we eerder dit jaar Mo: een website voor en door mensen met een verstandelijke beperking. Met filmpjes, uitleg en tips. De website is niet alleen voor mensen die bij Philadelphia wonen, leren, werken of ondersteuning krijgen, maar voor iedereen. Meer weten? Ga naar mo-online.nl. Of bekijk de promovideo:

Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=hzA8Xo5diG0

Deel deze pagina