Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Anita Wydoodt in raad van toezicht Philadelphia

Op 1 januari 2023 is Anita Wydoodt gestart als lid van de raad van toezicht bij Philadelphia. Daarnaast is ze ook lid van de commissie zorg. ‘Met deze benoeming versterken we de rvt met een stevige bestuurder met een brede ervaring in de zorg’, aldus Monique Verdier, voorzitter raad van toezicht.

Anita Wydoodt is lid van de raad van bestuur van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg. Naast haar ruime bestuurlijke en toezichthoudende ervaring, staat zij ook voor diversiteit in de top. Zo schreef ze het boek Mevrouw de bestuurder.

Nauwe samenwerking met de cliënt en de omgeving

Philadelphia is voor Anita een logische keuze: ‘Het is belangrijk dat mensen met een beperking hun eigen leven kunnen leiden, zoals zij dat willen. Philadelphia ondersteunt daarbij in nauwe samenwerking met de cliënt en de omgeving. Ik ben er trots op dat ik als toezichthouder een bijdrage mag leveren aan deze mooie organisatie, en alle bevlogen professionals die daar werken.’

Ook Philadelphia kijkt uit naar de samenwerking. ‘Met de komst van Anita is de rvt weer op volle sterkte. Anita is een ervaren en betrokken bestuurder. Naast haar zorginhoudelijke bijdrage is zij ook scherp op de meer zachte kant van het leidinggeven’, aldus Monique Verdier, voorzitter raad van toezicht.

Deel deze pagina