Talenten benutten

Wij bieden allerlei activiteiten aan als dagbesteding. Zoek er een in de buurt.

Direct naar de locatiegids

Dagbesteding passend bij jouw talenten

Dagbesteding helpt je structuur aan te brengen in je dag. Samen met jou bekijken we waar jij plezier in hebt en waar je in kunt ontwikkelen. Zo kun je op jouw eigen niveau en tempo aan de slag met activiteiten die bij je passen.

Philadelphia biedt uiteenlopende vormen van dagbesteding aan. Je kunt bijvoorbeeld je creatieve talent gebruiken en zelf kunst maken. We maken kaarsen, schilderijen, glaswerk en nog veel meer! Op sommige locaties hebben we zelfs een 3D-printer. Met behulp van de computer kun je jouw eigen ontwerpen maken en printen.
 

Verbinding met de buurt

Ook hebben we activiteiten waarmee we naar buiten gaan. We helpen bijvoorbeeld met het verzamelen van oud papier of het wegbrengen van glaswerk. We werken buiten in de tuin of organiseren een gezellige bijeenkomst met de buurtbewoners. We kunnen met elkaar muziek maken of bewegen door een leuk spel te spelen. Er is veel mogelijk en we bekijken altijd samen met jou waar je plezier aan beleeft.
 

Voor wie is dagbesteding?

Voor dagbesteding is altijd een indicatie nodig. Je hoeft niet bij Philadelphia te wonen om mee te kunnen doen aan de dagbesteding. Wil je precies weten wat jouw mogelijkheden zijn?
 

Vragen

Zoeken in de veelgestelde vragen?


Zoek een locatie