Veilig en fijn wonen

Meer weten over de mogelijkheden van een kleinschalige woonzorglocatie?

Neem contact met ons op

Wonen met dementie bij Philadelphia

Wanneer je te maken krijgt met dementie verandert je leven en dat van de mensen in jouw omgeving ingrijpend. Het ziekteproces kan lang duren en brengt een hoop veranderingen en onzekerheid met zich mee. Geleidelijk heb je steeds meer zorg nodig en het contact met de mensen om je heen wordt anders. Wij bieden kleinschalige woonvoorzieningen, dichtbij en in jouw vertrouwde leefomgeving. Zodat je nog altijd het beste uit jezelf kunt halen en zoveel mogelijk het leven kunt leiden zoals jij dat wilt.

Het ziekteproces van demente kent verschillende fasen. Wie bieden ondersteuning gedurende het hele proces en begrijpen de impact die het proces heeft op iedereen die hierbij betrokken is.
 

Zinvolle invulling van de dag

Voor mensen met dementie is het belangrijk om mentaal en sociaal actief te blijven. Niet alleen zorgt dit voor een goede structuur in de dag, ook kun je zo langer thuis blijven wonen. Philadelphia biedt daarom een zinvolle invulling van de dag bij jou in de buurt. We vinden het belangrijk dat de activiteiten aansluiten bij jouw wensen en passies. Dat betekent ook dat het aanbod flexibel is en activiteiten 's avonds of in het weekend kunnen plaatsvinden. We sluiten aan bij huiselijke activiteiten juist op momenten wanneer er geen standaardopvang mogelijk is.

Onze professionele begeleiders werken vraaggericht en kennen jouw leefsituatie. We richten de ondersteuning op participatie zodat je zo lang mogelijk actief kunt meedoen.
 

Veilig en fijn wonen bij Philadelphia

Er kan een moment komen dat thuis wonen met dementie niet langer veilig is. Dan is het fijn om te kunnen kiezen voor een kleinschalige woonzorglocatie. Een plek die zoveel mogelijk voelt als thuis.

Mensen met dementie wonen bij Philadelphia samen met mensen met een verstandelijke beperking. Hierdoor ontstaat een gezellige sfeer en een warm thuis. Professionele begeleiders bieden ondersteuning vanuit gelijkwaardigheid, respect en interesse in de mens.
 

Meer weten over wonen bij Philadelphia?

Heb je een vraag over ondersteuning voor mensen met dementie, of wil je eens langkomen op een van onze kleinschalige woonlocaties? Dat kan!

Vragen

Zoeken in de veelgestelde vragen?


Zoek een locatie