Welkom bij Philadelphia. Onderstaand vind je meer informatie over de CAO-regelingen en over de brochure ‘Welkom bij Philadelphia’. In deze brochure lees je meer over ons en over onze gedragscode en protocollen.
 
De inloggegevens voor Mijn Philadelphia krijg je op je eerste werkdag. Dan kun je de uitgebreide informatie doorlezen op Mijn Philadelphia onder de tegel Welkom voor nieuwe medewerkers.

Brochure nieuwe medewerkers


CAO


Heb je een vraag over...

Mijn Philadelphia en systemen
Een persoonlijke online omgeving die je toegang geeft tot alle applicaties en systemen die voor jou relevant zijn: dat is Mijn Philadelphia. Je kunt hierbij denken aan systemen als Youforce en Inplanning, maar ook ons intranet Mijn Philadelphia. Hier lees je het laatste nieuws, vind je een heleboel informatie over de verschillende protocollen en belangrijke thema’s en heb je toegang tot de verschillende systemen. Neem een kijkje op Mijn Philadelphia en ontdek wat ze allemaal te bieden hebben.

De Servicedesks
Heb je een vraag of ergens hulp bij nodig? Hieronder vind je een overzicht van alle servicedesks.
Natuurlijk kun je ook altijd met je vragen terecht bij je leidinggevende.

Voor vragen over computers, laptops, programma’s zoals het ECD en Careware, mobiele telefonie en printers. 
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 22.00 uur.

Voor al je vragen over bijvoorbeeld salaris roosteren & plannen, verzuim, het Leerhuis en mutaties in systemen als YouForce en Inplanning. Ook kun je hier terecht met een vraag over loopbaan- en teamontwikkeling, samenwerking of arbeidsrechtelijke zaken.
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Voor bijvoorbeeld kleine reparatieverzoeken, vragen over onderhoud en beheer, melden van storingen, vragen over verhuizingen, etc.
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Voor alle vragen over bijvoorbeeld social media, huisstijl, intranet, beeldbank, docufiller (zelf folder of nieuwsbrief maken) of voor advies over interne communicatie of perszaken.
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

 Inplanning
InPlanning is ons nieuwe rooster- en planningsysteem, waarin we onze uren plannen en we onze gewerkte uren, vakantie en verzuim bijhouden. Het systeem is gemakkelijk in gebruik, ondersteunt zelforganisatie en maakt het mogelijk om de cao-afspraken beter te verwerken. Op Mijn Philadelphia vind je alles over Inplanning.