Zij-instromers

Heb je een diploma in een andere sector maar wil je graag in de zorg werken? Dan ben je van harte welkom bij Philadelphia!

Wil je een carrièreswitch maken en starten met een BBL-opleiding? Bij Philadelphia kun je werken en leren combineren.

Je stroomt dan in in een reguliere opleiding of je kiest voor een  verkort opleidingstraject aan een regionaal opleidingscentrum, een ROC, waarbij je in 1,5 jaar een niveau 4-diploma kunt behalen. Als je leren en werken combineert ga je meteen aan de slag in de baan van je keuze. Dat betekent dat je ook meteen salaris krijgt.

Je komt in dienst als leerling medewerker met een leer-arbeidsovereenkomst. Deze  overeenkomst is voor de duur van je opleiding. Na verloop van tijd draai je alle diensten die voorkomen op de locatie. Je opleidingskosten worden betaald door Philadelphia. Na je diplomering kun je solliciteren naar de op dat moment beschikbare vacatures.

Herintreders

Heb je in de zorg gewerkt, ben je er een tijdje uit geweest en wil je nu weer aan de slag? Ook dan ben je van harte welkom bij Philadelphia.

Als je hebt gesolliciteerd en bent aangenomen kijken we samen met jou wat je nodig hebt om je kennis van de organisatie én van de doelgroep waar je mee gaat werken weer op het gewenste niveau te brengen. We hebben binnen het Philadelphia Leerhuis een uitgebreid aanbod van interne en externe trainingen waar we je uit kunt kiezen. Twijfel niet langer en solliciteer op de vacature die jou aanspreekt!