Wil je een carrièreswitch maken of wil je starten met een BBL-opleiding? Bij Philadelphia kun je werken en leren combineren.

Als leerling of zij-instromer werk je een aantal dagen per week in de zorg en ga je één dag per week naar school. Wat je leert kun je direct in de praktijk toepassen. We werken nauw samen met NCvB-bedrijfsopleidingen, ROC Midden Nederland, Hogeschool Arnhem en Nijmegen en Christelijke Hogeschool Ede. Met het NCvB en het ROC hebben we op maat gemaakte onderwijstrajecten ontworpen die aansluiten op de visie en werkwijze van Philadelphia en waarbij je vaak binnen 1,5 jaar je niveau 3- of 4-diploma kunt halen.  Ook als je een reguliere BBL-opleiding volgt bij een ROC kun je bij ons solliciteren.

Je komt in dienst als leerling medewerker met een leer-arbeidsovereenkomst. Deze  overeenkomst is voor de duur van je opleiding. Na verloop van tijd draai je alle diensten die voorkomen op de locatie. Je opleidingskosten worden betaald door Philadelphia. Na je diplomering kun je solliciteren naar de op dat moment beschikbare vacatures.