Talent op z'n plek

Met vrijwilligerswerk kun je de dag vullen met werk dat past bij jouw talent.

Neem contact met ons op

Vrijwilligerswerk als dagbesteding

Als je nagenoeg zelfstandig kunt werken dan kan het leuk zijn om verder te kijken dan de mogelijkheden van dagbesteding. Philadelphia bekijkt met ‘Talent op z’n plek’ samen met jou naar de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen bij een organisatie.

We bekijken eerst met jou naar wat bij jou past en waar je jouw talenten mee kunt inzetten. Daarna gaan we op zoek naar een plek die bij jouw wensen aansluit. Dat betekent dat je op uiteenlopende plekken terecht kunt komen.
 

Ondersteuning op maat

Als je vrijwilligerswerk doet dan voer je het werk uit op de locatie van de organisatie waarvoor je werkt. Je krijgt ondersteuning van jouw begeleider van Philadelphia. De begeleider houdt goed in de gaten hoe het met jou gaat. En zorgt ervoor dat jouw collega’s in het bedrijf weten van jouw komst. Zodat je prettig met hen kunt samenwerken.

Je bepaalt zelf hoeveel tijd je vrijwilligerswerk doet. Je kunt het bijvoorbeeld ook combineren met een of meerdere dagen dagbesteding op een van onze locaties.
 

Voor wie is Talent op z’n plek?

Als je vanuit de Wmo of de Wlz een indicatie hebt voor dagbesteding, zelfstandig kunt werken en reizen maar geen betaalde baan kunt vinden dan kan vrijwilligerswerk een goed alternatief zijn voor dagbesteding. Samen met jouw begeleider van Philadelphia zoek je naar een plek die bij jou past. Wil je weten wat er voor jou mogelijk is?
 

Vragen

Zoeken in de veelgestelde vragen?


Zoek een locatie