In goede handen

Wanneer iemand in je directe omgeving een verstandelijke beperking heeft dan is het belangrijk dat je van goede zorg op aan kunt. Wij kijken graag samen met jullie naar wensen en mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Zorgvuldig en betrouwbaar

Philadelphia ondersteunt mensen met een beperking door het hele land. Onze professionals staan elke dag weer klaar voor de mensen die bij ons wonen, de dag nuttig besteden, werken of op een andere manier ondersteuning krijgen.

Wanneer een direct familielid of iemand uit je directe omgeving een beperking heeft kan dit veel impact hebben op je dagelijkse leven. Het is dan prettig om van een betrouwbare zorgorganisatie op aan te kunnen. Philadelphia ondersteunt ook jou graag. Zodat jij de verantwoordelijkheid met ons kunt delen en je gesteund voelt in de zorg voor jouw naaste.

Samen zorgen

Wij vinden het van groot belang dat jij bij de zorg betrokken bent op een manier die voor jou prettig is. We bespreken dan ook graag met ouders en verwanten wat de wensen zijn. Zo kunnen we met elkaar een zorg- of ondersteuningsplan maken waar iedereen zich prettig bij voelt.

Philadelphia is er voor jou

Weet je niet zeker of Philadelphia de juiste plek kan bieden aan jouw verwant? Wil je meer weten over de mogelijkheden en locaties bij jou in de buurt? We helpen je graag verder.