Test je zorgkennis

Met de Slimste Zorgprofessional neem je het op tegen je collega’s. Wie van jullie weet het meeste over de zorg en over Philadelphia?

Download de app in de appstore

Speel mee met de Slimste Zorgprofesional

Philadelphia heeft een op maat gemaakte variant ontwikkeld van het spel bekend van televisie ‘de Slimste Mens’. ‘De Slimste Zorgprofessional’-app test jouw kennis van de verstandelijke gehandicaptenzorg in het algemeen en van Philadelphia in het bijzonder. De vragen gaan over allerlei zorgonderwerpen, over Philadelphia zelf, maar ook over de wet- en regelgeving in de zorg.

Je kunt zo vaak spelen als je wilt en met meerdere mensen tegelijk. Een spelletje hoeft niet meteen helemaal te worden afgerond. Je kunt tussen elk rondje 48 uur de tijd nemen.

Spaar bonuspunten

Daag al je vrienden en collega’s uit en probeer zo hoog mogelijk in de ranking te komen. Er zijn zes rondes met vijf vragen. Per vraag speel je voor seconden. Bij een goed antwoord scoor je veel bonuspunten, maar bij een fout antwoord scoor je niets. Verzamel zoveel mogelijk seconden en speel je tegenspeler weg door in de finale je tegenstander naar de 0 te brengen.

Download de app

Je kunt de app downloaden op je smartphone of je tablet.

Vragen

Hoe kan ik gebruikmaken van webmail?

Je kunt webmail benaderen door de URL: webmail.philadelphia.nl in te voeren in jouw browser. Voeg de URL toe aan je favorieten om eenvoudig toegang te hebben. In Mijn Philadelphia vind je daarnaast een snelknop naar webmail. Mijn Philadelphia biedt toegang aan alle systemen waar je binnen Philadelphia gebruik van kunt maken.


Ik wil thuiswerken via Citrix, hoe kom ik daar?

Via Mijn Philadelphia kun je een snelknop vinden naar de thuiswerkomgeving van Citrix. Mijn Philadelphia biedt toegang tot alle systemen waar Philadelphia mee werkt. Je kunt ook de URL http://top.philadelphia.nl in je browser invoeren. Je komt dan automatisch bij het inlogscherm van Citrix. Voeg deze URL toe aan jouw favorieten om snel toegang te hebben tot citrix.


Zoeken in de veelgestelde vragen?


Zoek een locatie