Test je zorgkennis

Met de Slimste Zorgprofessional neem je het op tegen je collega’s. Wie van jullie weet het meeste over de zorg en over Philadelphia?

Download de app in de appstore

Speel mee met de Slimste Zorgprofesional

Philadelphia heeft een op maat gemaakte variant ontwikkeld van het spel bekend van televisie ‘de Slimste Mens’. ‘De Slimste Zorgprofessional’-app test jouw kennis van de verstandelijke gehandicaptenzorg in het algemeen en van Philadelphia in het bijzonder. De vragen gaan over allerlei zorgonderwerpen, over Philadelphia zelf, maar ook over de wet- en regelgeving in de zorg.

Je kunt zo vaak spelen als je wilt en met meerdere mensen tegelijk. Een spelletje hoeft niet meteen helemaal te worden afgerond. Je kunt tussen elk rondje 48 uur de tijd nemen.

Spaar bonuspunten

Daag al je vrienden en collega’s uit en probeer zo hoog mogelijk in de ranking te komen. Er zijn zes rondes met vijf vragen. Per vraag speel je voor seconden. Bij een goed antwoord scoor je veel bonuspunten, maar bij een fout antwoord scoor je niets. Verzamel zoveel mogelijk seconden en speel je tegenspeler weg door in de finale je tegenstander naar de 0 te brengen.

Download de app

Je kunt de app downloaden op je smartphone of je tablet.

Vragen

Zoeken in de veelgestelde vragen?


Zoek een locatie