Prokkelweek van maandag 8 tot en met zaterdag 13 juni 2020

  • Maandag 8 juni: La Vuelta Holanda ProkkelSterrenslag
  • Donderdag 11 juni: Nationale Prokkelstagedag, Beursgong Amsterdam en BeleidsProkkels bij diverse ministeries en de Eerste en Tweede Kamer
  • Vrijdag 3 juli: Gouden Prokkel prijsuitreiking (onder voorbehoud)

 

Samenwerking Prokkel met VNG - vergroot deelname gemeenten aan Prokkelweek

In januari vinden provinciale netwerkbijeenkomsten (Meld je hier aan voor een bijeenkomst) voor Prokkelweek plaats. De eerste is woensdag 8 januari in Arnhem, met opening door Rick Brink, minister van Gehandicaptenzaken. Aanmelden kan nog.

Met Prokkel samen op Koers – 2 dagen duo zeilen met een grote klipper op het IJsselmeer

Dit voorjaar drie keer 2 dagen. Per keer ruimte voor 10 tot 12 duo’s (managers, bestuurders, beleidsmedewerkers samen met opgeleide ervaringsdeskundigen), onder begeleiding van een coachingsduo en een thema:

  • Arbeidsmarkt - dit gekoppeld aan het recent verschenen rapport over arbeidsparticipatie (SCP) met daarin meer achtergrondinformatie over de toegenomen problemen van mensen met een (verstandelijke) beperking: dinsdag 2 & woensdag 3 juni
  • Meedoen - dit naar aanleiding van het recent verschenen interdepartementaal onderzoek (IBO) van het Ministerie van Financiën waaruit blijkt dat meer dan 1 miljoen mensen niet mee kan doen door ingewikkeld wordende samenleving: donderdag 4 & vrijdag 5 juni
  • Persoonlijk leiderschap - effectief samenwerken en communiceren, gebruik makend van diversiteit: dinsdag 19 & woensdag 20 mei.

Deelnemersbijdrage is € 1.350 inclusief voor persoon met LVB.

La Vuelta Holanda ProkkelSterrenslag – maandag 8 juni Utrecht

La Vuelta Holanda ProkkelSterrenslag, de aangepaste ProkkelSterrenslag op maandag 8 juni. Ruimte voor honderd teams, dus 1.000 deelnemers. Dit jaar in het teken van de Vuelta. Dus met veel ‘rollend materieel’. De inschrijving is geopend. Laat groepen cliënten meedoen samen met gemeente ambtenaren, bedrijven, ROC-studenten en/of maatschappelijke organisaties. Gebruik het op een strategische manier: bijvoorbeeld om te laten ervaren wat cliënten zelf willen, voor werven van personeel, van vrijwilligers of voor... wat voor jullie van belang is.

Beursgong - donderdag 11 juni

Ook dit jaar zal een duo met een slag op de gong de AEX beurs openen. Een bijzondere bijeenkomst waar nog 15 andere gasten bij mogen zijn. Wil jij een van die 15 zijn, laat het dan weten, dan zetten we je op de deelnemerslijst.

Gouden Prokkel - vrijdag 3 juli (onder voorbehoud)

Voor de meest innovatieve, inspirerende en duurzame activiteiten in de Prokkelweek.