Samen ondernemen

Participeren kan op verschillende manieren. Samen een klus uitvoeren, koffie drinken in de buurt of een dag ergens stagelopen. Philadelphia gaat graag zoveel mogelijk waardevolle samenwerkingen aan. Zodat de mensen die wij ondersteunen mee kunnen doen.

Partners in ondernemerschap

Philadelphia stimuleert ondernemerschap op alle fronten. Wij willen dat de mensen die wij ondersteunen zoveel mogelijk onderdeel zijn van de maatschappij. Samenwerkingen in de buurt kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Zo kunnen mooie initiatieven ontstaan die de kans op participatie vergroten.

Ondernemerschap is de deuren openzetten, de wijk binnenhalen én de wijk in gaan. Maar ook actief meedoen aan waardevolle initiatieven en ontwikkelingen. Zodat de mensen die wij ondersteunen nieuwe ervaringen kunnen opdoen en hun wereld vergroten in de buurt waar zij wonen.

Regionaal en landelijk samenwerken

Onze professionals hebben op die manier al ontzettend veel bijzondere samenwerkingen gerealiseerd. Ook landelijk heeft Philadelphia meerdere waardevolle samenwerkingen opgestart.

Andere samenwerkingen

Philadelphia werkt ook samen met bijvoorbeeld verpleeghuizen en woningbouwcorporaties. Wooncomplexen die met leegstand worden bedreigd krijgen zo een nieuwe bestemming. Ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en anderen, vormen samen een gemeenschap binnen de muren van een (voormalig) verzorgingshuis of appartementencomplex. Dit is gespikkeld samen leven, het nieuwe concept van Philadelphia Zorg.

Misschien is het iets voor uw woonzorgcentrum of appartementencomplex of is er in uw gemeente plek voor? Neem dan contact op met ons via ondernemerschap@philadelphia.nl.