Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Jaarplan en jaarverslag 2021

Philadelphia in 2021

Je bekijkt nu het jaarverslag 2021 van Philadelphia. We zijn trots op wat we hebben bereikt en dat laten we ook graag zien. Alles wat we bereikt hebben, was overigens niet mogelijk geweest zonder de enorme inzet van onze medewerkers. 2021 was een bewogen én belangrijk jaar. Bewogen omdat de coronapandemie opnieuw veel invloed had, met ingrijpende en trieste gevolgen voor cliënten en medewerkers.

Belangrijk, omdat wij onze nieuwe visie ‘een gewoon leven, een eigen leven’ ontwikkelden én aan onze medewerkers presenteerden. Maar 2021 was doordat Philadelphia 60 jaar bestond, ook een bijzonder jaar. En ondanks alle hindernissen die de pandemie opwierp, wisten we dat toch nog op een leuke manier te vieren. Natuurlijk met veel muziek!

Je vindt deze gebeurtenissen en nog veel meer terug op de volgende pagina’s. We presenteren het jaaroverzicht aan de hand van de voor ons belangrijkste onderwerpen. Achtereenvolgens waar wij als zorgorganisatie voor staan, de cliënten en onze medewerkers. De impact die wij willen hebben en de voor ons belangrijke innovaties. Een overzicht van onze organisatie, de stakeholders en de manier waarop wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tot slot komen aan bod het bestuur van de organisatie, het toezicht en de financiën.

We trappen echter af met een interview met onze voorzitter van de raad van bestuur, Saskia Baas, en haar medebestuurder Han van Esch. Hierin leiden zij je al kort langs de voor Philadelphia belangrijkste zaken van 2021. Veel leesplezier.

Jaarverslag 2021

Jaarplan 2021