Innovatie

We vinden het belangrijk om altijd te kijken naar wat slimmer en beter kan. Innovaties kunnen veel waarde toevoegen binnen de zorg. Daarom ontwikkelen we ze graag in de praktijk. Meer weten over onze ervaringen?

Neem contact met ons op

Innovaties in de zorg: een waardevolle aanvulling

Philadelphia helpt cliënten zo zelfstandig mogelijk te leven en zoveel mogelijk zelf te doen. Technologische innovaties kunnen hier een belangrijke ondersteuning bij bieden. We vinden het daarom belangrijk om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, innovaties te testen in de praktijk en dat wat werkt te implementeren in onze zorg- en dienstverlening.

De innovatieve kracht van Philadelphia uit zich onder andere in de co-creatie met verschillende startups. Door op het juiste moment de juiste verbinding te maken, creëert Philadelphia de gelegenheid om nieuwe technologieën toe te passen in de zorg en te ontwerpen vanuit het klantperspectief. Zodat iedereen de gelegenheid krijgt het beste uit zichzelf te halen.

De manier waarop Philadelphia op een methodische manier omgaat met technologische vernieuwing in het zorgproces is nieuw. De kennis en ervaring die we de afgelopen jaren op locaties hebben opgedaan, willen we delen binnen Philadelphia en met andere zorgaanbieders. Daarvoor hebben we de whitepaper 'Het beste uit de Digitale Wereld' geschreven.