Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ambulante begeleiding Lelystad

Zelfstandig wonen met een beetje hulp? Dan is ambulante begeleiding van Philadelphia echt iets voor jou! Lees snel verder.

Neem contact op

Ambulante begeleiding Lelystad

Ga je op jezelf wonen in Lelystad? En kun je daarbij op sommige vlakken wel wat hulp gebruiken? Philadelphia biedt ambulante begeleiding. Ook als je al in je eigen huis of appartement woont en op zoek bent naar een andere zorgorganisatie, ben je van harte welkom bij Philadelphia.

Ambulante begeleiding is begeleiding thuis. Dat betekent dat begeleiders van Philadelphia je ondersteunen bij de dingen die je lastig vindt. Verder ben je gewoon zelfstandig. Ook spreek je vaak af op een ontmoetingsplek met je begeleider. Op een ontmoetingsplek ontmoet je andere mensen. Je kunt er samen koken en eten en workshops doen.

Wat zijn jouw doelen?

Ook al woon je zelfstandig, dat betekent niet dat je alles alleen hoeft te doen. Daar is ambulante begeleiding voor. Samen met de begeleiding maak je afspraken over je doelen en wensen. Bijvoorbeeld het vinden van een leuke dagbesteding of werk. Of samen de post doornemen. Of je financiën op orde krijgen. Misschien wil je je zelfstandigheid vergroten, zodat je na een tijdje helemaal zonder begeleiding kunt wonen. Meer info over de ondersteuning van Philadelphia vindt je op deze pagina.

Je eigen leven leiden

Bij Philadelphia geloven we dat een gewoon leven mogelijk is voor iedereen. Je maakt je eigen keuzes. Je doet de dingen op jouw manier. Daar richten we onze ondersteuning op, zodat je steeds meer je eigen leven leidt. En de dingen doet die bij jou passen. Voor het leiden van je eigen leven is een sociaal netwerk belangrijk. Dat betekent dat je vrienden en familie om je heen hebt. Je maakt afspraken om gezellige dingen te doen samen. En soms kun je de mensen uit je netwerk ook om hulp vragen. Dan heb je geen professionals nodig.

Voor wie?

Woon je zelfstandig in Lelystad? Dan ondersteunen we je graag. Je komt in aanmerking voor de zorg van Philadelphia als je een beschikking vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) hebt. Of een indicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) voor ambulante begeleiding. De ondersteuning van Philadelphia is er voor jongeren vanaf 18 jaar en voor volwassenen. Maar ook voor ouders met een gezin. Voor mensen met een ggz-achtergrond en mensen met een verstandelijke beperking.

Vragen over ambulante begeleiding?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de begeleiding van Philadelphia in Lelystad? We vertellen je er graag meer over. Bel gratis 0800 - 0830. Je krijgt dan het cliëntbureau van Philadelphia aan de telefoon. Kijk voor de openingstijden op onze contactpagina.