Verdieping systemen


Voor iedereen

Youforce
Youforce is het selfservice systeem voor medewerkers met betrekking tot HR zaken.
In Youforce kan je jouw eigen gegevens nakijken. Youforce vind je op Phlink bij 'Direct naar'. Je kunt in Youforce je salarisstrook vinden, je gegevens wijzigen, declaraties indienen en bijvoorbeeld een werkgeversverklaring aanvragen.

Philadelphia Leerhuis
Binnen het Philadelphia Leerhuis kun je je eenvoudig inschrijven voor leertrajecten en e-learning.
Het Philadelphia Leerhuis  vind je ook op Phlink bij 'Direct naar'.

Pro active
Pro Active is het facturatie systeem voor verwerking van alle facturen. Meer informatie vind je hier

 

Alleen voor zorgmedewerkers en hun leidinggevenden

Aysist
Aysist is het planningsysteem voor medewerkers op locaties. Er wordt gewerkt volgens een repeterend rooster. Het plannen gebeurt op de locatie zelf. Ook kun je in Aysist verlof aanvragen doen. Aysist vind je op Phlink bij 'Direct naar'. In het LMS kun je de e-learning Aysist volgen.

Careware
Careware is het planningsysteem voor medewerkers binnen ambulante  teams van het cluster Werk en Begeleiding. Careware vind je op Phlink bij 'Direct naar'.

Meldloket BeSmile
In het meldloket registeren medewerkers incidenten die hebben plaatsgevonden met betrekking tot cliënten en medewerkers. Het meldloket vind je op Phlink bij 'Direct naar'.

Cura
Cura is het elektronisch cliëntdossier (ECD). Hierin staan van elke cliënt de beeldvorming, afspraken, rapportages en evaluatie. Het ECD vind je op Phlink bij 'Direct naar'.
 

Alleen HR

Beaufort
Beaufort is het personeelsregistratie systeem. Het biedt een analyse tool rondom dienstverband gegevens.


Alleen Marketing

CRM
Het CRM wordt door het cliëntbureau gebruikt voor het beheren van gegevens van huidige en potentiële klanten.


Alleen leidinggevenden

Dashboard MI
Het dashboard management informatie geeft leidinggevenden inzicht in locatiegegevens met betrekking tot onder andere financiën, productiviteit, incidenten, bezetting  en verzuim. Dashboard MI vind je op Phlink bij 'Direct naar'.

Procuratie register
In het procuratieregister kunnen leidinggevenden vervanging en waarneming vastleggen. Daarbij kan het verlenen van autorisaties t.a.v. vervanging en waarneming worden geregeld.Alleen servicedesks serviceorganisatie

Topdesk
Topdesk is het shared service management systeem waarmee de verschillende servicedesks werken.  De servicedesks werken in één systeem waardoor vragen en de afhandeling daarvan centraal worden geregistreerd en de klanten beter kunnen worden geholpen.