Mijn Philadelphia en systemen

Een persoonlijke online omgeving die je toegang geeft tot alle applicaties en systemen die voor jou relevant zijn: dat is Mijn Philadelphia. Je kunt hierbij denken aan systemen als Youforce en Aysist, maar ook ons intranet Phlink. Hier lees je het laatste nieuws, vind je een heleboel informatie over de verschillende protocollen en belangrijke thema's en heb je toegang tot de verschillende systemen. In de twee filmpjes hieronder krijg je een digitale rondleiding binnen Mijn Philadelphia en Phlink. Neem ook zelf eens een kijkje en ontdek wat ze allemaal te bieden hebben. 

 
 


 

Youforce is onze digitale HR-omgeving, waarin je jouw eigen HR-zaken kunt inzien en regelen. Zo vraag je hier bijvoorbeeld je vakantie-uren aan, of declareer je jouw reiskosten. Benieuwd wat je nog meer kunt doen in Youforce? Kijk dan naar het filmpje en we leiden je rond.
 


Philadelphia is een lerende organisatie en we leren graag van en met elkaar. Daarom  vind je in het Philadelphia Leerhuis een groot aanbod op het gebied van trainingen. In het filmpje hieronder laten we je zien hoe het Leerhuis eruitziet en hoe het werkt.