Tijdens het werk maak je soms een gebeurtenis mee die een behoorlijke impact op je heeft. Denk aan het meemaken van agressie of een reanimatie. Elke mens reageert hier anders op. De een is er snel overheen. De ander slaapt er maanden slecht van. Het kan je helpen om je verhaal te vertellen en gehoord te worden door je eigen collega’s of leidinggevende. Daarnaast kun je zelf ook contact maken met een lid van het Opvangteam van Philadelphia.

Opvangteam – nazorg na een incident
Leden van het Opvangteam bieden een luisterend oor. Zij behandelen de gesprekken vertrouwelijk. Je kan zelf bellen met een lid van het Opvangteam. In het protocol vind je de telefoonnummers.

Opvangteam en DigiContact gaan samenwerken
Vanaf 1 juli is DigiContact bereikbaar voor eerste opvang van medewerkers buiten kantoortijden.

DigiContact is hiervoor bereikbaar via het nummer 088 – 100 49 86. Ook zorgt DigiContact dan dat een lid van het Opvangteam je de week erna belt om te horen hoe het met je gaat (nazorg). Alle gesprekken zijn vertrouwelijk.

Webinar Collegiale Opvang na een incident
Als je meer wilt leren over ‘Collegiale Opvang na een incident’ dan kun je in het najaar een Webinar hierover volgen: op 11 oktober of 15 november (online via Webex), van 13.30 tot 15.00 uur. Aanmelden via het Leerhuis.

Informatie:

<< vorige | volgende >>

Archief