Het leeraanbod dat hoort bij bij de zorgvisie Doof CMB is uitgebreid met twee mooie nieuwe e-learnings.

In de module Cochleair implantaat maak je kennis met het cochleair implantaat, oftewel het CI. Wat is het CI? Hoe werkt het? Wat komt er allemaal bij kijken na de operatie?
Werk je met cliënten die de wens hebben om een CI te krijgen of met cliënten die al een CI hebben, dan is deze module geschikt voor jou. Waarmee moet je rekening houden wanneer een cliënt een CI heeft? Na het volgen van deze module beschik je over de basiskennis van de werking van het CI, kun je de cliënt beter ondersteunen in zijn of haar hulpvraag en weet je hoe je problemen met het CI kunt voorkomen.

Omgaan met tolken
De module Omgaan met tolken gaat over tolken gebarentaal en hoe je die kunt inzetten. Is er sprake van een cliënt die slechthorend, doof of doofblind is? Dan is het goed om tolken in te zetten, zodat de communicatie voor alle partijen zo goed mogelijk verloopt. Na het volgen van deze module weet je waar je een tolk gebarentaal vindt, wat tolken gebarentaal precies doen, hoe je een tolk gebarentaal kunt inzetten voor een cliënt en nog meer.

De e-learnings vind je in het Leerhuis.

Mocht je na deze e-learnings nog vragen hebben, neem dan contact op met het Team van Horen en Zien van Philadelphia, door te mailen naar horenenzien@philadelphia.nl.

<< vorige | volgende >>

Archief