Community building is een belangrijk thema voor Philadelphia. Maar wat is dit nou precies? Hoe verbetert het leven van de cliënten? En hoe halen we daarmee het beste uit elkaar? Je komt het te weten tijdens de online workshop community building.

Als Philadelphia staan we middenin de samenleving. Hoe mooi is het dan om juist aan die samenleving een positieve bijdrage te leveren. Het liefste in de wijk, want daar gebeurt het. Als gewone buren er voor elkaar zijn. Doen en meedoen! Wat wij doen is niet alleen voor de cliënt. Het is win-win en helpt de maatschappij. Bijvoorbeeld boodschappenbezorging voor ouderen of die man die zijn vrouw is verloren uitnodigen voor een kop thee. Want wanneer mensen elkaar kennen en betrokken zijn bij elkaar, kunnen ze ook rekenen op elkaar wanneer het minder gaat. Wij willen daar een aanjager in zijn. Om buurtverbindingen te versterken en aan te moedigen. Om contacten te leggen en mensen te zien. Onze activiteiten afstemmen met de wijkagent, gemeente, woningcorporatie en onze buren. Alles en iedereen aan elkaar knopen. We noemen dat community building.

Aanmelden voor de online workshops?

Wil jij hier meer over weten en leren? Doe dan mee met de online workshop community building op 20 februari, 20 maart of 15 mei van 09.30 – 12.00. De inloop start om 09.15.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar communitybuilding@philadelphia.nl. Vermeld hierbij je naam en de datum van de workshop waaraan je wilt deelnemen.

<< vorige | volgende >>

Archief