De Innovatheek is een initiatief van de stichting Vrienden van Philadelphia. Want als er zoveel nieuwe innovaties op de markt komen, kun je ze onmogelijk allemaal aanschaffen. Uitlenen kan natuurlijk wel. En dat is precies wat we doen bij de Innovatheek. Deze week zetten we de OmiReflex in de schijnwerpers. Dit verbetert niet alleen de interactieve ervaring, maar helpt ook bij de ontwikkeling van het zelfbewustzijn en verhogen van het zelfvertrouwen. 

OmiReflex is een interactief wandprojectiesysteem, dat reageert op bewegingen en deze omzet in audiovisuele effecten. OmiReflex projecteert de beelden op verticale oppervlakken, zoals een muur, whiteboard of projectiescherm. De OmiReflex is voorzien van twee camera’s. De eerste camera volgt de bewegingen van de gebruiker, de tweede camera maakt opnames van de gebruiker zelf en plaatst die live in de projectie. Zo kan de gebruiker bijvoorbeeld de armen bewegen om te drummen, plaatjes inkleuren, of objecten van het scherm vegen, zodat het eigen beeld zichtbaar wordt, alsof hij/zij voor een magische spiegel staat.

Wil jij de OmiReflex of een ander product lenen uit onze Innovatheek, vul dan het aanvraagformulier in. 

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de uitleen en het indienen van deze aanvraag kun je terecht bij Diana van de Beek, op maandag en woensdag van 7.00 uur – 15.30 uur of mail naar stichtingvrienden@philadelphia.nl.

<< vorige | volgende >>

Archief