Terug

Kitchen Impossible krijgt een vervolg! Kandidaten gezocht!

Kitchen Impossible krijgt een vervolg! Kandidaten gezocht!

Kitchen Impossible krijgt een vervolg! Kandidaten gezocht!

11 april 2017

Heb jij vorig jaar ook zo genoten van de uitzendingen van Kitchen Impossible? Vier cliënten van Philadelphia kregen de kans van hun leven. De bekende kok Robert Kranenborg stoomde ze klaar voor een baan in de horeca. Met succes! Ken jij cliënten van Philadelphia die graag mee willen doen aan het tweede seizoen? Meld ze dan aan, de eerste selectieronde begint snel. 

Om te voorkomen dat we mensen onnodig laten opdraven voor een casting, maken we graag gebruik van jullie expertise. Jullie kunnen als geen ander inschatten wie uiteindelijk kan gaan werken in de horeca en wie echt gemotiveerd is mee te doen. Let op: alleen cliënten die wonen of werken bij Philadelphia komen in aanmerking als kandidaat.

De opleiding duurt acht weken lang, gemiddeld drie tot vier dagen per week. Het is dan ook behoorlijk intensief. De kandidaten gaan de eerste week doorbrengen in een logeerhuis van Philadelphia om elkaar en Arie Boomsma te leren kennen. 

De kandidaten die wij zoeken zijn:
•    Bij voorkeur kandidaten die nog niet eerder een (echte) baan gehad
•    Zeer gemotiveerd
•    Kandidaten met een merkbare beperking
•    Tussen de 18 en de 35
•    Beschikbaar in augustus tot midden september

Er vindt een eerste selectie plaats en de kandidaten die over blijven worden bezocht of gebeld door redacteuren van het programma.

Precies aangeven wat we zoeken is lastig. We laten ons graag verrassen! De beperkingen hoeven niet direct zichtbaar te zijn – maar de kijker moet wel snel merken dat er iets anders is. Alleen dan kunnen we aantonen dat anders niet hetzelfde is als ‘verkeerd’ of ‘ongeschikt.’ Helaas kan niet iedereen meedoen. Omdat er op diverse plekken wordt gekookt zijn grote aanpassingen aan werkplekken niet te realiseren. 

Tijdens opnamedagen wordt er voor de kandidaten gezorgd. Ook het vervoer wordt geregeld. De uiteindelijke selectie gaat in overleg met Net5 en de producent.

Wil je een kandidaat opgeven? Of heb je vragen? Mail naar Diana Looman: d.looman@philadelphia.nl o.v.v. kandidaat Kitchen Impossible en vermeld je telefoonnummer. Je wordt dan binnen twee werkdagen teruggebeld.