Vanaf vandaag is de whitepaper ‘Het beste uit de digitale wereld’ beschikbaar. Hierin wordt kennis en ervaring gedeeld over het gebruik van technologie in het zorgproces op locaties.

Hoe maak je een verantwoorde afweging van welke technologie je in kan zetten voor een cliënt, rekening houdend met een specifieke context? Wanneer kun je consumententechnologie inzetten en in welke situatie is dit juist geen goed idee? Door middel van een uitgebreide scan op locaties en het inrichten van een uitleenservice heeft het team van ‘Het beste uit de digitale wereld’ veel ervaring en kennis opgedaan over verschillende technische hulpmiddelen in een specifieke context. Dit is de basis geweest voor de whitepaper die nu beschikbaar is.

Kennis en ervaring delen

Auteur is Alfred Zwiep van de afdeling Innovatie & Projecten. Alfred: ‘De manier waarop Philadelphia op een methodische manier omgaat met technologische vernieuwing in het zorgproces is nieuw. De kennis en ervaring die we de afgelopen jaren op locaties hebben opgedaan, willen we delen binnen Philadelphia en met andere zorgaanbieders’.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alfred Zwiep, 06-11450960 of via a.zwiep@philadelphia.nl