Iedereen spreekt de taal van muziek. Daarom speelt muziek een grote rol bij ons in de dagelijkse zorg. De finalisten van ons muziekfeest vorig jaar vertellen graag in PhiLaLa’s Car-karaoke waarom muziek zo belangrijk voor ze is. En samen met chauffeur Jonas wordt er in elke aflevering veel gezongen!

5 muziektalenten, een Kever en een charmante chauffeur (muziekexpert Jonas Oomen). Ze waren te zien op onze social media-kanalen. De laatste aflevering is geweest. Maar wil jij al ons nieuws zien? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn.

Aflevering 5 met Glenn

 

Aflevering 4 met Sebastiaan

 

Aflevering 3 met Shristi

 

Aflevering 2 met Bianca 

 

Aflevering 1 met Johan Peelen

 

Sneak-preview PhiLaLa's Car-karaoke

 

Je luistert naar muziek met je oren. Je voelt het, in je hart. Of in je buik. Muziek maakt je soms blij, of juist boos. Soms word je er rustig van, of een beetje verdrietig. Muziek is een taal die iedereen spreekt. Op mooie en moeilijke momenten. Muziek zorgt voor écht contact. Voor ontspanning. Voor zelfvertrouwen. Dat zien we om ons heen, maar ook in wetenschappelijk onderzoek. Dat maakt muziek zo bijzonder. Precies de reden dat Philadelphia muziek zo belangrijk vindt in de zorg. De kracht van muziek, daarom PhiLaLa.