Optredens, workshops, leuke verhalen, grappige filmpjes en de mogelijkheid om ook zelf iets te delen. HALLO THUIS is een videokanaal en platform voor cliënten, maar eigenlijk een beetje voor ons allemaal. Met dagelijkse live-uitzendingen, die op elk moment weer zijn terug te kijken. Elke dag komen er nieuwe dingen bij.

Als je niet meer naar je dagbesteding of werk mag, kan het leven behoorlijk saai worden. Daar hebben wij iets op bedacht. Op dinsdag 17 maart lanceerden we HALLO THUIS. Een platform en videokanaal waarop we cliënten willen informeren en vermaken. 

Zeven dagen per week

Dinsdagavond 17 maart 19:00 uur trapte het nieuwe Philadelphia-kanaal af met het Journaal gevolgd door een optreden van Marco de Hollander. Woensdagochtend 09:00 uur gingen we door. Met een herhaling van het eigen Journaal, daarna bewegen, knutselen en nog veel meer! Zeven dagen per week, in ieder geval tot 6 april (maar misschien wel langer).

Zelf delen

De hele dag door video’s, een eigen Journaal, workshops, leuke afleiding, nuttige informatie over het coronavirus en ga zo maar door. En met de mogelijkheid om ook zelf iets te delen. Het is te vinden op: www.philadelphia.nl/hallothuis