De Big Improvement Day is elk jaar op de derde dinsdag in januari. De top van overheid en bedrijfsleven komt bij elkaar om positieve ontwikkelen en innovatieve ideeën aan te gaan. En om nieuwe samenwerkingen te sluiten. Philadelphia doet ook dit jaar weer mee aan dit evenement. We delen er onze successen op het gebied van participatie.

Vorig jaar deden Alfred, Roepsana en Arthur een video-oproep waarin zij aangaven dat zij een baan zochten. De aanwezige bedrijven reageerden enthousiast. Nu, een jaar later hebben deze drie kanjers een fantastische werkplek gevonden. Een plek waar zij volwaardig meedraaien en zich verder kunnen ontwikkelen. In dit filmpje laten zij hun werkplek zien.

​​​​​​​

Zoals in het filmpje te zien is, is duurzaam en succesvol participeren zeker mogelijk. De jobcoaches en deskundigen van Philadelphia zetten zich er samen met de kandidaten dagelijks voor in. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarvoor is samenwerking nodig met gemeenten, andere overheidsinstanties en natuurlijk met werkgevers.

Doet u ook mee om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een baan, werkervaringsplek of stage te bieden? We gaan graag de samenwerking aan. Stuur dan een mail naar: participatie@philadelphia.nl