Ook dit jaar doet Philadelphia weer mee met twee landelijke evenementen in maart. Enthousiaste medewerkers nodigen geïnteresseerden uit voor bijvoorbeeld koffie of een high tea. En tijdens NLdoet is er gelegenheid om te klussen. 
 
Week van Zorg en Welzijn 11 t/m 16 maart
Het doel van de Week van Zorg en Welzijn is de veelzijdigheid van zorg en welzijn te laten zien, de nieuwe ontwikkelingen en vooral de mensen die er werken in de schijnwerpers te zetten. Ook zijn er nog steeds veel nieuwe en kundige mensen nodig in zorg en welzijn. Het motto van de week is ‘Maak kennis met kunde’. Philadelphia legt de focus op het werven van nieuwe medewerkers. Onze locaties organiseren bijvoorbeeld een open dag voor buren of gaan zelf actief de wijk in om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Om te laten zien hoe het is om bij Philadelphia te wonen, te werken of vrijwilliger te zijn. 
 
NLdoet 15 en 16 maart
Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland die iedereen stimuleert om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Dat kan met een klus een Philadelphia locatie, maar Philadelphiateams kunnen ook zelf  in de buurt aan de slag gaan. Meer dan 75 locaties van Philadelphia hebben zich aangemeld voor deze vrijwilligersactie op nldoet.nl.