Vandaag is alweer de 102de editie van de Nijmeegse Vierdaagse gestart. En ook dit jaar lopen er weer een aantal fanatiekelingen van Philadelphia mee. Vanochtend stonden Johan Janse, René Berentschot, Gerbrand van de Veen en René van de Broek aan de start. Bovendien lopen er ook nog vijf begeleiders in wisselende samenstelling mee.

René Berentschot en Gerbrand van de Veen gaan voor de 40 kilometer en René van de Broek loopt de 30 kilometer. Dit is voor hen de eerste keer dat ze meelopen. Wandelen is hun hobby en de Vierdaagse in Nijmegen is voor hen de ultieme uitdaging. Met ruim 500 kilometer in de benen zijn ze goed voorbereid. Voor Johan is het echter niet de eerste keer dat hij meeloopt. Hij liep de Vierdaagse hiervoor al drie keer. Deze vierde keer loopt hij de 50 kilometer en hij maakt er echt een sport van om zo snel mogelijk binnen te komen. De deelnemers hebben een prachtig verblijf in Schaijk, waar ze iedere dag goed tot rust kunnen komen. Bovendien zijn er twee koks die iedere dag zorgen voor een gezonde maaltijd.

Ook is Philadelphia vlogger Gea Zandink dit jaar weer van de partij om verslag uit te brengen van de Vierdaagse. Ben jij benieuwd hoe het de deelnemers vergaat? Houd dan deze pagina in de gaten en volg ze op de voet.