Tips, opgestoken duimen, leuke filmpjes en serieuze informatie. Hallo Werk is er voor de medewerkers in de gehandicaptenzorg. Om even te glimlachen, de zorgen te delen, vragen beantwoord te krijgen, je ei kwijt te kunnen.

Na Hallo Thuis, het succesvolle platform en videokanaal voor cliënten, komt Philadelphia nu met Hallo Werk. Hallo Werk is er voor alle medewerkers in de gehandicaptenzorg. Een platform dat we samen met de bezoekers willen uitbouwen tot een plek waar je graag even komt om stoom af te blazen. Of om te kijken wat je collega’s bezighoudt. Te lezen hoe zij met bepaalde vraagstukken omgaan. Je kunt dus zelf ideeën aandragen, filmpjes insturen en vragen stellen. Maar je kunt ook even rustig door de berichten scrollen en eruit pikken wat voor jou op dat moment interessant is.

Heb jij wel eens een vraag waarvan je niet weet aan wie je die moet stellen? Wil je belangrijke kennis delen met je collega’s? Of wil je simpelweg iets leuks aan anderen laten zien?  Ga naar Hallo Werk. Heb je meteen al een leuk idee, stuur dat dan in.

Ken je Hallo Thuis nog niet? Neem snel een kijkje!