>> Meld je hier aan!

Een muziekpaspoort, hoe gebruik je dat? Wil je meer weten over hoe je met muziek de mensen die je ondersteunt kunt activeren? Of juist laten ontspannen? Kom dan naar een Muziekontmoeting! De ontmoetingen afgelopen oktober en november waren een groot succes. We organiseren er nog vier, in Alkmaar, Delft, Hilversum en Sneek. Kom je ook?

Niet alleen medewerkers van Philadelphia kunnen zich opgeven, ook vrijwilligers en verwanten zijn van harte welkom!

Muziekmethode

Een Muziekontmoeting duurt 2,5 uur en zit vol muziek, inspiratie, voorbeelden en praktische tips over hoe muziek je kan helpen in je relatie met iemand met een verstandelijke beperking. Ook delen we tijdens deze Muziekontmoetingen een muziekmethode over hoe je muziek kunt inzetten in de dagelijkse praktijk. Kom ook en we beloven je: je gaat naar huis met allerlei concrete ideeën en kunt niet wachten het te gaan uitproberen!

 

Aanmelden

Werk je bij ons? Heb je een verwant bij ons in zorg of ben je vrijwilliger op een van onze locaties? Geef je dan hier op voor een Muziekontmoeting:

 

  • Alkmaar dinsdag 14 januari 2020 10.00 - 12.30 uur
  • Delft donderdag 16 januari 2020 14.00 - 16.30 uur
  • Hilversum donderdag 23 januari 2020 19.30 - 22.00 uur
  • Sneek donderdag 6 februari 2020 14.00 - 16.30 uur

 

Je luistert naar muziek met je oren. Je voelt het, in je hart. Of in je buik. Muziek maakt je soms blij, of juist boos. Soms word je er rustig van, of een beetje verdrietig. Muziek is een taal die iedereen spreekt. Op mooie en moeilijke momenten. Muziek zorgt voor écht contact. Voor ontspanning. Voor zelfvertrouwen. Dat zien we om ons heen, maar ook in wetenschappelijk onderzoek. Dat maakt muziek zo bijzonder. Precies de reden dat Philadelphia muziek zo belangrijk vindt in de zorg. De kracht van muziek, daarom PhiLaLa.