In 2019 komt Johnny de Mol met een nieuw programma op SBS6. In dit programma verzamelt Johnny de dromen van mensen met een verstandelijke beperking die ze hebben voor iemand anders. Johnny helpt hen vervolgens om een familielid, geliefde, begeleider of vriend(in) de verrassing van hun leven te bezorgen.

Wil jij aan dit programma meedoen? Heb jij een oma die droomt van een privéconcert van haar idool? Of wil je een begeleider verrassen met een sportief avontuur? Of misschien een beste vriend bedanken door die ene hartstochtelijke droom uit te laten komen? 

Mail jouw verhaal en jouw contactgegevens dan naar johnny@talpa.tv  . Uiteraard mag iemand je hierbij helpen, maar het is belangrijk dat diegene voor wie je een wens instuurt nog van niets weet! 

Mail de volgende gegevens:

  •    Naam kandidaat
  •    Voor wie wil je dit aanvragen?
  •    Wie is die persoon? (vader, zus, begeleider, anders…?)
  •    Wat is de droom?
  •    Telefoonnummer


Indien nodig kan de afdeling communicatie helpen met het maken van een mail, het contact met de mensen van het programma en het maken van de afspraken voor wat betreft het geven van toestemming voor het maken van beeldopnames. Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar servicedesk.communicatie@philadelphia.nl of bel 033 - 760 20 50.