In Vierhouten is de zoektocht naar nieuwe collega’s in volle gang. Later dit jaar openen vier nieuwe woningen voor mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB, 1 woning) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG, 4 woningen). Op dinsdag 10 juli organiseerden de huidige medewerkers een geslaagde banenmarkt, waar 65 belangstellenden op afkwamen. Dit succes hadden ze vooraf niet verwacht.

Drukke boel

De banenmarkt werd gehouden in de kapel op het terrein in Vierhouten. Vrij snel na elkaar kwamen de eerste mensen vanaf klokslag 16.00 uur zich aanmelden voor een oriënterend gesprek. Er was ruimte om vragen te stellen aan medewerkers, managers en aan HR-adviseurs. Zo kregen de kandidaten een goed beeld van de verschillende disciplines, aantal uren en opleidingsmogelijkheden.

In groepjes gaven de huidige begeleiders rondleidingen over het bosrijke terrein. Daar konden de kandidaten al kennismaken met de bewoners en alle faciliteiten die er zijn. De sfeer was goed en gezellig. De vacatures voor begeleiders EMB zijn allemaal ingevuld. Er zijn nog plaatsen voor begeleiders MVG.

Solliciteer!

Benieuwd geworden naar de functie begeleider MVG? Je komt te werken in een nieuw team op een gloednieuwe woning in Vierhouten.