We hebben binnen Philadelphia besloten om niet mee te doen aan de NLdoet-dagen, die morgen en zaterdag plaatsvinden. Dit betekent dat alle locaties de klussen die ze hebben aangemeld, annuleren. Ook gaan we niet deelnemen aan de Ontdekdezorg week van 16 tot en met 20 maart.

Voor zover wij weten is niemand van de mensen die wij ondersteunen of bij ons werken op dit moment besmet met het coronavirus. Toch hebben we uit voorzorg dit besluit genomen. We willen de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te houden.
 

Voorbereidingen

Achter de schermen zijn we druk bezig om te voorkomen dat de mensen die wij ondersteunen en die bij ons werken besmet raken. Ook bereiden we ons voor om snel maatregelen te kunnen nemen, mocht het gebeuren dat iemand binnen Philadelphia besmet raakt.
 

Volgen informatie van RIVM

We volgen de actuele informatie op de website van het RIVM over het coronavirus en delen informatie via onze interne kanalen als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Ook hebben we voor de mensen die we ondersteunen een kort A4 gemaakt. Hierin staat eenvoudig uitgelegd wat het coronavirus is en staan tips om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden.
 

Meer informatie is te vinden op:

Hebt u een vraag over de locatie van uw verwant?

Dan kunt u het beste contact opnemen met de locatie zelf.