Philadelphia organiseert op dinsdag 10 juli een banenmarkt voor mensen die op zoek zijn naar een baan in de zorg. In september opent we namelijk een gloednieuwe locatie op een bestaand terrein in Vierhouten. Geïnteresseerden kunnen tijdens de banenmarkt direct een eerste sollicitatiegesprek voeren.

Tijdens de banenmarkt is er een rondleiding over het bosrijke terrein. Op het terrein zit een dagcentrum, zwembad, innovatieruimte, er zijn dieren, een kwekerij en diverse woningen. Er zijn speeddates met medewerkers en er kan direct een sollicitatiegesprek worden gevoerd. Philadelphia zoekt voor haar nieuwe bewoners met een verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag meerdere begeleiders en coördinerend begeleiders.

De banenmarkt is op 10 juli tussen 16.00 en 20.00 uur op locatie Halfweg in Vierhouten, Nunspeterweg 88. Meer informatie over de locatie en de vacatures is te vinden op: https://werkenvoorphiladelphia.nl

Werken én leren bij Philadelphia

Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Philadelphia ondersteunt ruim 7.500 cliënten vanuit bijna 500 locaties in heel Nederland. Dat varieert van ambulante begeleiding, woonbegeleiding en dagbesteding tot zeer intensieve zorg. De woon- en dagbestedingslocaties zijn kleinschalig en werken steeds 'regelarmer', waarbij  één doel centraal staat: de ontwikkeling van cliënten met een verstandelijke beperking.

 

Om een ander te kunnen helpen in zijn ontwikkeling, moet je ook zelf blijven groeien. Daarom vindt Philadelphia het belangrijk dat iedere medewerker blijft leren en zich continu ontwikkelt. Daarvoor biedt Philadelphia verschillende opleidingen, conferenties en workshops. Medewerkers worden gestimuleerd om over de schutting van de eigen locatie heen te kijken. Bijvoorbeeld tijdens intervisie-bijeenkomsten, medewerkersdagen en andere vormen van informeel leren.