Bij Philadelphia kun je verschillende leerwerktrajecten volgen. Je leert dan de theorie en doet ervaring op in de praktijk. Bijvoorbeeld voor de horeca, facilitair en groenvoorziening. Het leerwerktraject Woonhulp start nu in Nunspeet en Zwolle. Deelnemers kunnen leren en ervaring opdoen in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg. Het doel is dat je aan het einde van het traject klaar bent voor een baan in de zorg. Lijkt dit jou wat? Wij zijn namelijk nog op zoek naar deelnemers.

Leerwerktraject Zwolle

Ben jij op zoek naar een leuke leerwerkplek in de zorg? Wil je opgeleid worden tot assistent Woonhulp? En heb je een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan kun je bij ons een leerwerktraject Woonhulp volgen. Je werkt dan mee in de praktijk bij het Zonnehuis in Zwolle waar wij mee samenwerken. Daarnaast krijg je theorielessen. Het traject duurt ongeveer 1,5 jaar en je sluit het af met een examen. Je ontvangt dan een branche-erkend certificaat. Dit helpt je om daarna als assistent Woonhulp in de zorg aan de slag te gaan.

Het traject is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die een traject kunnen volgen dat betaald wordt door de gemeente of het UWV. Of vanuit een zorgfinanciering als je speciaal- of praktijkonderwijs hebt gevolgd. 

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Mail dan naar Jolanda Logtenberg, manager dienstverlening: j.logtenberg@philadelphia.nl

Leerwerktraject Nunspeet

Lijkt het jou leuk om als assistent Woonhulp aan de slag te gaan? En heb je een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan kun je bij ons een leerwerktraject volgen. Tijdens de opleiding leer je door mee te werken in de praktijk in woonzorgcentra van Het Baken in Nunspeet, Elburg of Oldebroek. Daarnaast krijg je theorielessen. De opleiding duurt 1 tot 1,5 jaar. Je sluit de opleiding af met een examen en ontvangt daarna een branche-erkend diploma. Dit vergroot je kans op een baan als assistent Woonhulp in de zorg.

Het traject is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die een traject kunnen volgen dat betaald wordt door de gemeente of het UWV. Of vanuit een zorgfinanciering als je speciaal- of praktijkonderwijs hebt gevolgd.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Mail dan naar: Natasja Ballast, manager dienstverlening: natasja.ballast-voetstra@philadelphia.nl

Aline heeft ook deelgenomen aan dit traject. Nieuwsgierig naar hoe Aline dit leerwerktraject heeft ervaren? Lees hier meer.

Kijk hier voor meer informatie over leerwerktrajecten bij Philadelphia.