Wij geven een boek weg waarmee je met muziek cliënten kunt helpen bij de vele overgangen die de dag kent. Opstaan, eten, naar de taxi, tanden poetsen, afscheid nemen. Allemaal dingen die energie kosten. Muziek kan helpen om deze overgangen gemakkelijker te maken.

De liedjes in het boek Van je hoofd tot je voet zijn speciaal geschreven voor mensen met een verstandelijke beperking, ernstig meervoudige beperking en mensen met een beperking in het autistisch spectrum. Het boek bevat een cd met meer dan 30 liedjes en een boek met alle teksten en bladmuziek.

Wil jij een boek?
PhiLaLa geeft boeken Van je hoofd tot je Voet weg aan iedereen die wil!
Stuur je naam en het adres van jouw locatie door naar philala@philadelphia.nl, dan sturen wij een exemplaar naar je toe!

Je luistert naar muziek met je oren. Je voelt het, in je hart. Of in je buik. Muziek maakt je soms blij, of juist boos. Soms word je er rustig van, of een beetje verdrietig. Muziek is een taal die iedereen spreekt. Op mooie en moeilijke momenten. Muziek zorgt voor écht contact. Voor ontspanning. Voor zelfvertrouwen. Dat zien we om ons heen, maar ook in wetenschappelijk onderzoek. Dat maakt muziek zo bijzonder. Precies de reden dat Philadelphia muziek zo belangrijk vindt in de zorg. De kracht van muziek, daarom PhiLaLa.