Even voorstellen... Johan van Ee

"Muziek maakt mooier"

 

Gulle Gelderlanders

Afgelopen mei hebben we een oproep gedaan op radio Gelderland met de vraag of er mensen zijn die muziek instrumenten hebben liggen waar ze niets meer mee doen. Daar hebben we veel instrumenten voor gekregen. Elektrische gitaren, twee akoestische gitaren, grote trom, accordeon, diverse blaas instrumenten die het overigens niet allemaal doen maar voor de beleving van muziek wel zeer geschikt is. Playbacken met fanfare muziek….hoe geweldig is dat! 
Deze overhandiging is vastgelegd door TV Gelderland. Zie het filmpje.

Client bij ons heeft inmiddels een Hammond orgeltje tot zijn beschikking waar hij alleen of samen met andere cliënten muziek op maakt. Op een rustige zondagavond nodigt hij begeleiding en andere cliënten uit om samen te zingen. Geweldige verbinding ontstaat er dan. Normaliter zouden ze elkaar niet ontmoeten en op deze manier brengt het ze met elkaar in contact omdat ze dezelfde muziek mooi vinden.
Mocht jij nu een cliënt kennen die graag een instrument wil bespelen maar voor aanschaf eerst kennis wil maken met een instrument om te kijken of het wat is, stuur mij een mailtje.

En ik daag je uit om zelf op zoek te gaan, via social media, via eigen netwerk, naar instrumenten bij jou in de buurt, er liggen er nog veel teveel onder het stof. En het wordt hoog tijd dat het er afgeblazen wordt.
Laten we een wedstrijdje doen!

 

Contact: j.vanee@philadelphia.nl