Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Muziekcoach Servicekantoor

Even voorstellen... Vera Bekendam

Muziekcoach serviceorganisatie

Voor mij heeft muziek verschillende dingen in zich. Denk aan een tune van reclame waarin je iets herkent. “Merci, dat jij er bent”: kijk op https://www.top40.nl/reclamemuziek-top-40-aller-tijden. Of een song als je de verdrietig bent (the blues hebt), die je kunt aanzetten of zelf kunt zingen. Ik weet dankzij alle trainingen en bijeenkomsten over muziek dat je zelfs beter kan denken als je een leuk muziekje op zet.

Ik vind dat ieder op z’n eigen manier zijn muziek moet kunnen beleven. De één door te luisteren, de ander door zelf muziek te maken. Samen muziek maken om elkaar te leren kennen of alleen muziek maken om tot rust te komen. Ik doe dat samen met mij collega's op kantoor door: het opluisteren van een vergadering of door samen te zingen. Verder wil ik mensen met een beperking en hun ondersteuners helpen te ontdekken wat je allemaal met muziek kunt doen. En hoe je muziek kunt ervaren en wat het voor je kan betekenen.