Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Muziekcoach regio West, Amsterdam e.o. en Zeeland

Even voorstellen... Jonas Oomen

Muziekcoach regio West, Amsterdam e.o. en Zeeland

Ik ben Jonas Oomen en ik werk sinds 1 september als muziekcoach voor de regio’s West, Amsterdam e.o. en Zeeland. Ik ben sinds 2016 werkzaam voor Philala, eerder als muziekexpert voor Cluster Intensief en Amsterdam. Hiervoor was ik lange tijd begeleider en CB-er op aantal intensief locaties binnen Kind, Jeugd en Gezin.

Ik heb er erg veel zin in om alle enthousiaste en fijne collega’s binnen mijn nieuwe gebieden te leren kennen. Zo gaan we er samen voor zorgen dat we muziek in de zorg inzetten.

Met bewust inzetten van muziek kun je nog lekkerder je vel zitten. Ik heb geleerd dat een groot project effect kan hebben, maar dat ook een piepkleine interventie een wereld van verschil kan maken. Ik hou zelf erg veel van het maken van filmpjes om te laten zien wat de kracht van muziek is, maken van tekeningen om dit nog inzichtelijker te maken voor iedereen. Dit werkt goed door een goed contact met de mensen op de werkvloer. En ook zeker met vrijwilligers, netwerk en externe partijen. En voor mij ook het meest centraal hierin: de mensen die bij ons wonen en werken.

Zo denk ik dat we samen muziekzaken kunnen bedenken en tot een succes kunnen maken die precies op maat zijn en daarom fijn om te gaan uitvoeren. Ik heb er elke dag weer zin in dit met jullie te mogen doen!