Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Muziekcoach regio Oost en Limburg

Even voorstellen... Anne Ruesink

Muziekcoach regio Oost en Limburg

Mijn naam is Anne en muziek speelt al vanaf ik het me kan herinneren een belangrijke rol in mijn leven. Ik herinner me nog precies welke cd ik voor het eerst kocht (Don’t Speak van No Doubt) op mijn 11e, hoe ik me voelde toen ik voor het eerst piano speelde voor publiek en hoe het was om op te treden tijdens een feest op mijn school. Hoe ontzettend zenuwachtig ik was, zo zenuwachtig dat je mijn stem hoorde trillen. Maar ik weet ook nog hoe trots ik me daarna voelde en hoe fijn het was om samen met anderen muziek te maken. Muziek volgt me, het deint mee op de verschillende fases die ik doormaak. Ik geloof dat dat voor iedereen zo werkt: weinig mensen zullen zeggen dat ze geen kinderliedjes meer kennen, bijvoorbeeld. En vrijwel iedereen heeft wel muziek waar hij of zij het liefst naar luistert of naar luisterde. Muziek die helpt om je te ontspannen of juist muziek die je een beetje oppept voor je een rondje gaat hardlopen. Voor mij heeft muziek alles.

Vanaf september 2020 ben ik werkzaam als muziekcoach bij Stichting Philadelphia Zorg. Ik hoop in mijn rol als muziekcoach mijn enthousiasme voor muziek over te kunnen brengen. Ik geloof dat er heel veel waardevols in muziek te vinden is en het lijkt me ontzettend leuk dat samen te kunnen ontdekken.